TMS Training

Informatie
Data en tarieven
Certificering
Informatie

Informatie over deze training

In deze training leer je echt de essentie van Lean kennen, zoals het bij de bron Toyota wordt toegepast en leer je op welke wijze het management van Toyota de Lean cultuur binnen de organisatie continu ontwikkelt. De training is gebaseerd op de boeken die Toyota binnen hun eigen organisatie gebruikt om medewerkers op te leiden.

Deze 3 daagse training zal je inzicht geven in de leiderschapsstijl en management tools die Toyota inzet om de organisatie te ontwikkelen. 

TPS (Toyota Production System) is wereldwijd bekend. Het is een ingenieus totaal systeem dat kenmerkt zich door continu het processen te verbeteren. Om een klant een product te kunnen bieden waar hij bereid voor is te betalen, is het noodzakelijk verspillingen te elimineren, de middelen effectief te benutten en zorgen voor gemotiveerde / betrokken medewerkers.

TMS (Toyota Management System) is minder bekend, maar biedt juist de basis voor een cultuur van continu verbeteren, waarin je resultaten verbetert en motivatie vergroot.  Startpunt voor het creëren van een verbetercultuur is Shokuba Kasseika: je focust je op een cultuur waarin medewerkers leren kritisch na te denken en problemen zelfstandig kunnen oplossen. Gebaseerd op ‘respect for people ’zorgt de combinatie van visueel management, policy deployment en de juiste interactie tussen management en werkvloer voor meer energie. Ipv micromanagement, planning en controle, wordt de werkvloer zelfsturend en hierdoor worden teams en daarmee organisaties op top niveau gebracht.

 

VEREISTE VOORKENNIS

Je bent Lean Green Belt gecertificeerd en je hebt ervaring met het uitvoeren van verbetertrajecten. Mocht je niet een Green Belt certificering hebben, maar denk je wel over de juiste ervaring te beschikken, neem dan contact met ons op, zodat we een intake kunnen afnemen.

Data en tarieven

De data, tarieven en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de site van ons moederbedrijf JinZai B.V.  TMS coaching en training.

Meer informatie is hier te vinden

Certificering

Certificering

Na het volgen van de training kun je het officiële in Japan uitgegeven TMS level 4 certificaat behalen. Je legt hiervoor een schriftelijk examen af over het boek Lean Management Systeem.

 

 

Meer informatie en de mogelijkheid tot het aanmelden voor het examen vind je hier.

 

*Wij zijn erkend partner van het Toyota Management Institute in Japan